Welke internetverbinding past bij uw bedrijf? Waarschijnlijk staat u versteld van de mogelijkheden. De snelste oplossing is niet altijd de goedkoopste, maar de goedkoopste oplossing kan soms wel het beste zijn. Het ligt allemaal aan uw situatie.

Keuze

Mirac begint altijd met een inventarisatie. We willen graag weten waar u de internetverbinding voor nodig hebt, denk bijvoorbeeld ook aan een pinautomaat en camera’s. Werkt u in een gebouw met meer bedrijven? Ook dát heeft invloed. Na deze inventarisatie bepalen we samen wat de beste keuze is: glasvezel, DSL, ADSL, VDSL of SDSL.

Voordelen

✔ Een eerlijk advies
✔ Jarenlange kennis en ervaring
✔ Veilige verbindingen
✔ Vaste prijsafspraken
✔ Betrouwbare oplossingen
✔ Uitstekende support

Extra zekerheid

Is uw bedrijf afhankelijk van de internetverbinding? Dan raadt Mirac een tweede verbinding aan, een zogeheten redudante verbinding. Beide verbindingen koppelen we aan uw router. Het is zelfs mogelijk om een 4G-kaart in uw router te plaatsen voor wanneer de breedbandverbinding wegvalt.

Interesse?

Wilt u weten welke breedbandverbinding in uw situatie het beste past? Neem dan contact op via +31 487 516492 of info@mirac.nl. We vertellen u graag meer.Wij bieden heldere oplossingen VRAAG EEN OFFERTE AAN