We hebben onze klanten aan het woord gelaten. Zij vertellen over de gekozen oplossing(en) en hun ervaring met Mirac. Heeft u liever direct contact met een van onze specialisten?

Naswerkt op de meest centrale plek van de Bossche binnenstad

Mirac ICT Solutions was verantwoordelijk voor het verhuizen van het netwerk en andere ICT zaken van Naswerkt naar de nieuwe locatie in Den Bosch. Lees hier de volledige case.

Lees de casus

VoIP bij NasWerkt!

Naadloze afstemming tussen vestigingen en lage kosten met behulp van VoIP. Lees hier de volledige case en ervaring van de klant.

Lees de casus

Volledig IT beheer bij Riool EnZo BV

Riool EnZo BV koos voor volledige ontzorging op het gebied van IT door Mirac. Lees hier de volledige case en ervaring van de klant.

Lees de casus

VOIP en Systeembeheer bij Flexdirect

Flexdirect is een fris en nieuw uitzendbureau in Druten. Zij kozen voor VoIP en Systeembeheer van Mirac. Lees hier de volledige case en ervaring van de klant.

Lees de casus

Kima B.V. – VoIP en werken in de cloud

Mirac ICT Solutions heeft voor Kima B.V. een verhuizing naar de cloud gerealiseerd en VoIP opgezet. Lees hier de volledige case.

Lees de casus

Uitvaartverzorging M&W – ICT Beheer

Voor Uitvaartverzorging Maas & Waal is een hoog service niveau cruciaal. Om deze reden hebben zij gekozen voor Mirac ICT Solutions als partner op het gebied van ICT.

Lees de casus
Wij bieden heldere oplossingen VRAAG EEN OFFERTE AAN