Onze klant NasWerkt is een uitzendbureau met hoofdvestigingen in Den Bosch en Nijmegen. Afgelopen maanden is hard gewerkt om hier een nieuwe vestiging aan toe te voegen. Deze vestiging is niet bepaald om de hoek, namelijk in Curacao! Samenwerking en afstemming tussen de verschillende vestigingen is erg belangrijk. Nas Werkt zocht daarom naar een oplossing om de kosten voor deze afstemming laag te kunnen houden.

NasWerkt maakt al jaren gebruik van hosted VoIP telefonie van Mirac. Voor de vestiging in Curacao is daarom een extra telefoon aangesloten op de bestaande VoIP centrale van NasWerkt. Deze extra telefoon is vervolgens meegenomen naar de nieuwe vestiging op Curacao.

Deze oplossing is afgelopen week aangesloten en werkt inmiddels naar volle tevredenheid. Hierdoor zijn de kosten voor afstemming tussen de vestigingen in Nederland en Curacao nihil. Alle gesprekken binnen de eigen centrale zijn namelijk kosteloos. Daarnaast worden lage VoIP tarieven gehanteerd voor telefoongesprekken naar andere telefoonnummers in Nederland.

Wij wensen NasWerkt veel succes en plezier met hun nieuwe vestiging in Curacao en natuurlijk ook met de gekozen oplossing van Mirac. Benieuwd naar de voordelen van VoIP Telefonie voor uw bedrijf?

Benieuwd naar de voordelen van VoIP voor uw organisatie?

Neem contact op met Kees

Wij bieden heldere oplossingen VRAAG EEN OFFERTE AAN