NasWerkt is niet meer weg te denken als speler in de Nijmeegse en Bossche uitzendbranche. Met meer dan 600 geplaatste uitzendkrachten en een flink aantal gedetacheerde medewerkers kent iedere ondernemer van formaat het uitzendbureau dat zich specialiseert in productie- en logistiek medewerkers.

In september heeft NasWerkt het industrieterrein van Den Bosch verlaten en zit nu pontificaal naast het prachtige centraal station middenin de binnenstad van de Brabantse hoofdstad.

Wie naar links kijkt bij het verlaten van centraal station Den Bosch kan niet om de blauwe gevel van NasWerkt heen. Eén van de vaste medewerkers van deze vestiging is Bo. Bo werkt sinds twee jaar als intercedente bij Nas. “Geen werkdag is hetzelfde”, vertelt Bo. De ene dag begint rustig, maar op maandag komen de eerste telefoontjes vaak om 7 uur ’s ochtends al. Wat ik het leukste vind aan het werken bij Nas is dat de werkzaamheden zo divers zijn! Op het ene moment ben ik bezig met de scan van een Curriculum Vitae en direct erna bel ik met kandidaten en opdrachtgevers. Het enige wat iedere dag hetzelfde is, is mijn bureau. Het vele contact met mensen maakt dat ik mijn werk helemaal geweldig vind! En nu op de nieuwe locatie weten mensen ons helemaal makkelijk te vinden.”

Bo - NasWerkt

Intercedente Bo is blij met de nieuwe locatie.

Een verhuizing gaat nooit zonder slag of stoot. Een bedrijfsmatige verhuizing al helemaal niet. Mirac ICT Solutions was verantwoordelijk voor het verhuizen van het netwerk en andere ICT zaken. De lijntjes waren kort, dat maakt schakelen makkelijk. Doordat NAS al vele jaren gebruik maakt van de cloud diensten, de Online Werkplek en VoIP bellen van Mirac was de verhuizing een kwestie van spullen oppakken en op de nieuwe locatie een paar uur later weer aan de slag. Er zijn dan ook geen problemen geweest bij deze verhuizing. En het resultaat mag er wezen!

Gefeliciteerd met dit prachtige pand op deze A+ locatie van de Bossche binnenstad, namens alle medewerkers van Mirac ICT Solutions.

Wij zijn benieuwd naar uw verhaal

Herkent u bovenstaand verhaal of wilt u een keer vrijblijvend in gesprek? Neem contact met ons op.

Wij bieden heldere oplossingen VRAAG EEN OFFERTE AAN