Mirac ICT Solutions is verantwoordelijk voor alle IT vraagstukken bij Uitvaartverzorging Maas & Waal. Denk hierbij aan het leveren en installeren van internet, VoIP telefonie en diverse hardware. In gesprek met Ingrid van Dijk-Visser, eigenaresse, bespreken we de samenwerking.

Over Uitvaartverzorging Maas & Waal

Wij verzorgen voor onze klanten de volledige uitvaart. Vanaf het overbrengen van overledenen tot en met het rouwdrukwerk. Dit doen wij met 4 vaste medewerkers en een aantal personen op oproepbasis. Sinds 2019 hebben wij de overstap gemaakt naar een nieuw bedrijfspand in Druten.

Wat was de aanleiding om over te stappen naar Mirac ICT Solutions?

Wij waren op zich tevreden over onze vorige partij maar deze werd te klein voor onze behoeften. Mirac is een stap groter en kan ons een betere service verlenen. Wij moeten 7 dagen per week ondersteuning kunnen krijgen op het gebied van IT. Tijdens de verhuizing hebben we daarom besloten om de overstap te maken naar Mirac.

Ict oplossing praktijkvoorbeeld

Waar ondersteunt Mirac jullie bedrijf in?

Mirac heeft de volledige IT verhuizing van het oude naar het nieuwe pand voor rekening genomen. Denk hierbij aan het aansluiten en installeren van computers, printers, internet en telefonie (VoIP van Mirac). Tevens verlenen zij volledige service op deze gebieden.

Hoe verliep de samenwerking?

Perfect. Ja écht waar. Het is gewoon allemaal heel goed verlopen. Vanaf het eerste moment was er een klik en het contact met Mirac is gewoon heel prettig. Laatst was er bijvoorbeeld een klein probleem en dan wordt er direct actie ondernomen om het op te lossen. Dat geeft gewoon een heel fijn gevoel.

Wat voor cijfer geef je aan Mirac?

Als ik Mirac een cijfer mag geven, dan geef ik ze een 9.

Wij zijn benieuwd naar uw verhaal

Herkent u het vraagstuk in deze case of heeft u een andere ICT gerelateerde vraag? Neem dan contact op met Kees.

Wij bieden heldere oplossingen VRAAG EEN OFFERTE AAN