Administratie en ICT zouden samen één geheel moeten vormen, maar bij veel organisaties is de situatie na al die jaren behoorlijk onoverzichtelijk geworden. Mirac biedt Exact consultancy om, samen met u, orde te scheppen met behoud van uw eigen werkwijze.

Inrichting modules

Mirac heeft meer dan dertig jaar ervaring in huis op het gebied van Exact. Wij verzorgen de inrichting van de financiële, logistieke en CRM-modules en geven instructie aan uw medewerkers. Met de financiële achtergrond van onze medewerkers wordt, in overleg met accountant of administrateur, een efficiënt werkende administratie opgeleverd.

Financiële modules van Exact software

Onze kennis van de financiële modules van Exact wordt gekoppeld aan onze accountancy-achtergrond. Deze gecombineerde expertise zorgt voor een efficiënte inrichting van uw financiële administratie. Uw administrateur / accountant zal tevreden zijn!

Logistieke modules van Exact software

Het inrichten van de vaak logistieke administratie heeft voor Mirac geen geheimen. We beginnen met de inventarisatie van uw logistiek bedrijf, we maken een opzet van de administratie en richten daarna de administratie in met de modules die voor u van belang zijn. We begeleiden de implementatie zorgvuldig en zijn continu beschikbaar voor het monitoren van de voortgang van uw logistiek systeem en we adviseren over mogelijke verbeteringen.

CRM-modules van Exact software

Het beheren van relaties en offertes wordt een stuk eenvoudiger met de CRM-module van Exact.
Relatiegegevens samenvoegen met een Word-document, documenten koppelen aan relaties, offertes of orders kan eenvoudig en snel. We laten u graag de mogelijkheden zien en adviseren u over de meest geschikte toepassingen.

Voordelen

✔ Verstand van ICT én financiën
✔ Een eerlijk advies
✔ Jarenlange kennis en ervaring op het gebied van Exact Globe
✔ Uitstekende support
✔ Rapportages op maat
✔ Instructie op locatie mogelijk

Interesse?

Heeft u vragen over of interesse in Exact consultancy? Neem dan contact op via +31 487 516492 of info@mirac.nl. We vertellen u graag meer.Wij bieden heldere oplossingen VRAAG EEN OFFERTE AAN