Welke internetverbinding past bij jouw bedrijf? Waarschijnlijk sta je versteld van de mogelijkheden. De snelste oplossing is niet altijd de goedkoopste, maar de goedkoopste oplossing kan soms wel het beste zijn. Het ligt allemaal aan jouw situatie.

Keuze

Op steeds meer locaties is glasvezel beschikbaar, de beste oplossing voor een stabiele en snelle internetverbinding. Echter, op sommige locaties is glasvezel nog niet beschikbaar. Wij helpen je graag de mogelijkheden te verkennen. Als glasvezel nog niet mogelijk is, kunnen we een verbinding over koper leveren of een tijdelijke oplossing via 4G of 5G aanbieden.

Voordelen

✔ Een eerlijk advies
✔ Jarenlange kennis en ervaring
✔ Veilige verbindingen
✔ Vaste prijsafspraken
✔ Betrouwbare oplossingen
✔ Uitstekende support

Extra zekerheid

Is je bedrijf afhankelijk van een betrouwbare internetverbinding? Wij adviseren om een 4G- of 5G-simkaart in je router te plaatsen. Deze neemt automatisch de verbinding over als de vaste verbinding wegvalt. Zo ben je altijd verzekerd van een werkende internetverbinding.

Interesse?

Wil je weten welke breedbandverbinding in jouw situatie het beste past? Neem dan contact op via +31 487 516492 of info@mirac.nl. We vertellen je graag meer.Wij bieden heldere oplossingen VRAAG EEN OFFERTE AAN