Over Mirac

Mirac is opgericht in februari 2000 door Hein Verhoeven en Erik van Gelder. In 2004 is Kees Baardman ingestapt als mede-eigenaar. Van oorsprong was Mirac een traditioneel ICT-bedrijf, dat zich grotendeels richtte op levering en inrichting van servers en pc’s en het beheer van netwerken. Al vrij snel zetten we de stap richting meer service en een breder dienstenpakket.

Mirac zag de opkomst van de clouddiensten al vroeg aankomen en speelde hier tijdig op in. We hebben er bewust voor gekozen om een eigen cloudplatform in te richten met onze eigen servers zodat we middels onze Private cloud aan bijna alle eisen van onze klanten kunnen voldoen. Daarnaast is uitgebreid systeembeheer altijd een belangrijk onderdeel gebleven van onze dienstverlening.

Werkwijze

Zowel innovatief als conventioneel: zo is de dienstverlening van Mirac het beste te omschrijven. We leveren nog steeds de ‘ouderwetse’ ICT-diensten, maar dan in een modern jasje. Daarnaast verdiepen we ons in nieuwe producten en diensten als cloud en VoIP, maar wel altijd op basis van bewezen resultaten.

Betrouwbaarheid, persoonlijk contact, ‘echte’ personen en eerlijke adviezen: daar staat Mirac voor. Door middel van ICT willen we uw werk een stukje makkelijker maken.

Meer weten?

Mirac bestaat uit een team van professionals die altijd klant- en oplossingsgericht werken. Maak kennis met het team.Wij bieden heldere oplossingen VRAAG EEN OFFERTE AAN