Mirac Software Development (MSD) is een bijzonder onderdeel van Mirac. MSD is dé partner als een standaard oplossing niet werkt. Het grove geschut, dat is MSD.

Maatwerk

Veel standaardprogramma’s, modules en software zijn precies dat: standaard. En als we iets geleerd hebben, is dat geen enkel bedrijf standaard is. Waarom de software-pakketten dan wel? Wat MSD doet, is zorgen dat de koppeling of communicatie tussen verschillende pakketten werkt door er zelf een maatwerkapplicatie voor te bouwen of een script te schrijven. Heb je bijvoorbeeld een financieel programma aan de ene kant en een CRM of logistiek pakket aan de andere kant, maar lukt het niet alle data goed uit te wisselen? Dan zorgt MSD voor een applicatie die in de meeste gevallen de taal spreekt van beide systemen.

Werkwijze

Mirac Software Development ontwikkelt software voor het Windows-platform We installeren de software in de gebruikersomgeving zonder beheerdersrechten. Eventuele softwareupdates worden automatisch geïnstalleerd.

Verzamelen gegevens

Om het verloop en de uitkomst van uw bedrijfsproces of productieproces te kunnen bekijken, moeten de juiste gegevens verzameld en weergegeven worden. Mirac Software Development ontwikkelt software voor uw specifieke situatie.

Systemen synchroniseren

Werkt u met twee verschillende systemen, zoals een standaard softwarepakket en een maatwerkpakket? Mirac Software Development kan in veel gevallen de systemen aan elkaar koppelen en synchroniseren, zodat u de gewenste gegevens uit beide systemen kunt exporteren.

Wij bieden heldere oplossingen VRAAG EEN OFFERTE AAN