Of u nu kiest voor een eigen VoiP centrale of onze hosted oplossing, u bent altijd verzekerd van een betrouwbare telefonie oplossing met ongekende mogelijkheden. Wilt u integreren met uw CRM pakket? Buiten werktijden doorschakelen naar uw mobiele telefoon? Keuzemenu? Meerdere locaties in 1 centrale? Integratie met de mobiele telefoon? VoIP bellen bij Mirac biedt zoveel mogelijkheden, dat het zeker een verbetering is ten opzichte van uw bestaande telefooncentrale. Het is bovendien geschikt voor zowel kleine als grote aantallen gebruikers.

Functionaliteiten

Mirac biedt een moderne digitale telefooncentrale, waarvoor u alleen een internetverbinding en één of meer telefoontoestellen nodig heeft. U beheert al het telefoonverkeer via een geavanceerde, gebruiksvriendelijke portal. Denk aan het aan- en afmelden van toestellen, doorschakelen en het terugvinden van gemiste oproepen.

Mobiele integratie

Met VoIP wordt uw mobiele telefoon een onderdeel van de telefooncentrale. Dit zorgt ervoor dat doorschakelen nóg eenvoudiger is. Het is voor andere gebruikers altijd zichtbaar als u in gesprek bent. Er zijn talloze uitbreidings- en programmeermogelijkheden. Bovendien belt u mobiel ook tegen VoIP-tarief.

Integratie met andere software

De nieuwste trend op VoIP-gebied is de integratie met andere software, zoals een CRM-pakket. Dat gaat van hele simpele koppelingen tot zeer uitgebreide mogelijkheden. Belt er bijvoorbeeld een klant? Dan komt dat telefoontje automatisch binnen in de applicatie en opent de klantkaart van de betreffende relatie.

Voordelen

✔ Automatisch altijd de nieuwste telefooncentrale en functies
✔ Flexibel, schaalbaar en snel in te richten
✔ Betere bereikbaarheid dankzij talloze functionaliteiten
✔ Vaste lage prijs per maand
✔ Gratis bellen tussen toestellen die bij de centrale zijn aangemeld
✔ Medewerkers gaan efficiënter werken
✔ Ideaal voor thuiswerkers, flexwerkers en mobiele gebruikers
✔ Geen extra breedbandaansluiting nodig
✔ Locatie onafhankelijk, ideaal bij meerdere vestigingen
✔ Toekomstbestendig

Interesse?

Er is veel mogelijk als het gaat om VoIP. Wilt u weten wat er in uw situatie mogelijk is? Neem dan contact op via +31 487 516492 of info@mirac.nl. We vertellen u graag meer.

Spring naar de toolbar
Wij bieden heldere oplossingen VRAAG EEN OFFERTE AAN