Online Werkplek van Mirac

Of u nu met één of meer mensen werkt: een online werkplek is voor veel bedrijven interessant. Het is zeer flexibel, schaalbaar, voordelig en betrouwbaar. Thuis, in een restaurant, op locatie bij een klant of zelfs op een exotisch strand: u werkt overal in uw eigen kantooromgeving. Wilt u met eigen software of een branchepakket in onze cloudomgeving werken? Ook dit is meestal mogelijk! Bij Mirac worden geen bijkomende kosten achteraf berekend. Onze pakketprijzen zijn inclusief support en beheer.

Al vanaf €42,-
Afbeelding voor Online Werkplek van Mirac

Werken in de Cloud

Overal werken waar u wilt.

Een goede internetverbinding is het enige dat u nodig heeft om te kunnen werken op uw eigen bureaublad. U beschikt over uw programma’s, bestanden, mail, agenda etc. Bovendien is het meestal mogelijk om uw eigen- of branchesoftware op onze servers te laten installeren.

Flexibele kortlopende contracten

Onze contracten voor online werkplekken hebben een looptijd van 1 jaar. Per gebruiker is de contractduur 3 maanden. Daarna kunnen gebruikers per maand worden opgezegd. Toevoegen kan op ieder moment. Uw ICT-voorzieningen krimpen of groeien mee met uw personeelsbestand.

Kostenbesparing

Naast flexibiliteit, zorgt het werken in de cloud ook voor kostenbesparing. Grote investeringen, onderhoud en beheer zijn verleden tijd. De aanschaf van een nieuwe server en de licentiekosten vervallen. Als u volledig in the cloud werkt, hebt u ook geen (Office) licenties meer nodig.

Voor ieder type organisatie

Werken in de cloud is schaalbaar. Wij hebben ruime ervaring met implementaties voor grote en kleinere organisaties. Wij gaan graag voor u aan de slag zodat u alle voordelen van werken in de cloud kunt ervaren. Benieuwd waarom klanten voor Mirac kiezen? Lees dan een van de cases of neem direct contact met ons op.

Neem direct contact op
Afbeelding voor Voor ieder type organisatie

Wij onderscheiden ons door een persoonlijke aanpak.

We denken graag met u mee! Benieuwd naar de mogelijkheden en investering voor uw organisatie? Neem contact op met Kees!

Profielfoto van Wij onderscheiden ons door een persoonlijke aanpak.
Wij bieden heldere oplossingen VRAAG EEN OFFERTE AAN